Badeværelser

Murerfirmaet Hagelquist ApS

Hos Murerfirmaet Hagelquist ApS  kommer vi gerne og rådgiver dig i den bedste og muligvis den billigste murer løsning. Har du nogen eventuelle spørgsmål til os, så tøv ikke med at ringe på 23 63 87 83

Alternativt har du mulighed for at skrive en mail til thomas@mfhaps.dk  Så vender vi tilbage med et tilbud på din opgave hurtigst muligt.

Er dit badeværelse blevet slidt?

Badeværelset er et af de mest brugte rum. Det bliver derfor også slidt med tiden. Hos MFH hjælper vi dig med en gennemgribende renovering af dit badeværelse, så det får den stil, du ønsker. Vi hjælper med hele processen: lige fra at bryde det gamle badeværelse ned til at lægge gulvvarme, nyt fundament og klinker.

Nye klinker

Der er sket en stor udvikling på klinkemarkedet, så du i dag har gode muligheder for at vælge en klinke, der passer til din stil. Du kan vælge alt fra 10×10 cm klinker til hele vægfliser i størrelser op til 120×300 cm. Vi har alle hver vores stil, og vi deler selvfølgelig ud af vores erfaring i forhold til, hvilke sammensætninger der skaber god sammenhæng.

Overvejer du gulvvarme?

Drømmer du om at kunne gå på klinkegulvet med bare tæer om vinteren? Med over 15 år i branchen er vi blevet specialister i gulvvarme, og vi kan lægge det i stort set alle hjem – vi har styr på teknikkerne.

Søger du en kompetent murer, der er ekspert i at lave badeværelser?  Kontakt os, hvis du bor i Aarhus og omegn, så vi kan få en snak om dit badeværelsesprojekt.