Flisearbejde

Murerfirmaet Hagelquist ApS

Hos Murerfirmaet Hagelquist ApS  kommer vi gerne og rådgiver dig i den bedste og muligvis den billigste murer løsning. Har du nogen eventuelle spørgsmål til os, så tøv ikke med at ringe på 23 63 87 83

Alternativt har du mulighed for at skrive en mail til thomas@mfhaps.dk  Så vender vi tilbage med et tilbud på din opgave hurtigst muligt.

Vi laver alt med fliser i Aarhus og omegn

Hos Murerfirmaet Hagelquist laver vi al indendørs flisearbejde – og vi sikrer altid høj kvalitet. Vi lægger både flisegulv og dækker vægge med fliser. Det gælder, uanset om det er bryggers, badeværelse eller køkken, du ønsker, skal have en ny stil. For at sikre det bedste resultat kører vi ud til dig i Aarhus og omegn og laver en gennemgang med dig om dit fliseprojekt. Vi snakker om alt fra størrelsen af fliserne, til hvilket mønster der vil se flot ud i rummet sammen med det andet interiør. Vi ved, at flisearbejdet kræver høj præcision og detaljeringsgrad – og det mestrer vi.

Faglig rådgivning og vejledning

Hos Murerfirmaet Hagelquist ApS ved vi, at der findes lige så mange typer fliser, som der findes mursten. Vi hjælper, uanset om det er små eller store fliser, eller om mønsteret er halvforbandt, trekvart eller et helt tredje mønster. Er dit projekt en mere gennemgribende renovering, så har vi et stort netværk af samarbejdspartnere, vi kontakter, og som har lige så høje kvalitetsstandarder som os.

Bor du i Aarhus og omegn og ønsker nye fliser på badeværelset? Kontakt Murerfirmaet Hagelquist ApS for et uforpligtende tilbud.