Om os

Telefon

Murerfirmaet Hagelquist ApS

Hos Murerfirmaet Hagelquist ApS  kommer vi gerne og rådgiver dig i den bedste og muligvis den billigste murer løsning. Har du nogen eventuelle spørgsmål til os, så tøv ikke med at ringe på 23 63 87 83

Alternativt har du mulighed for at skrive en mail til thomas@mfhaps.dk  Så vender vi tilbage med et tilbud på din opgave hurtigst muligt.

15
Års erfaring

Murer med mange års erfaring

Thomas Hagelquist står i spidsen for Murerfirmaet Hagelquist ApS. Han har været murer i over 15 år, har en baggrund som bygningskonstruktør og har været projektchef for større byggeprojekter. Han vendte tilbage til murerfaget for at genfinde glæden ved at bruge sine hænder.

Erfaringen har givet os indblik i vigtigheden af at tænke på helheden gennem byggeprojektet. Derfor starter vi altid med en samtale, hvor vi gennemgår byggeriet, og hvilke muligheder der findes, og hvordan det spiller sammen med resten af din konstruktion. MFH har et stort netværk af fagfolk at støtte sig til, hvis projektet er af større karakter, fx ved store udgravninger eller større fundamentarbejde. Undervejs i projektet holder vi dig hele tiden opdateret med, hvor langt håndværkerne er nået, så du ikke får nogle ubehagelige overraskelser. Alt det får du selvfølgelig til en fair pris.

Mangler du en professionel murer med tæft for større projekter? Så kontakt os endelig med din idé til dit næste byggeprojekt.

 

01. Kvalitet

MFH kører ikke fra stedet, før resultatet står skarpt.

02. Fokus på helhedsoplevelse

Mange år i branchen som murer og bygningskonstruktør gør, at vi kan håndværket til bunds. Og vi har tillige erfaringen med at arbejde med projekter som helhed.

03. Åben kommunikation

Gennem hele forløbet holdes en tæt kommunikation, så du bevarer overblikket over processen.