Facaderenovering

Murerfirmaet Hagelquist ApS

Hos Murerfirmaet Hagelquist ApS  kommer vi gerne og rådgiver dig i den bedste og muligvis den billigste murer løsning. Har du nogen eventuelle spørgsmål til os, så tøv ikke med at ringe på 23 63 87 83

Alternativt har du mulighed for at skrive en mail til thomas@mfhaps.dk  Så vender vi tilbage med et tilbud på din opgave hurtigst muligt.

Trænger din facade til at blive frisket op?

Med tiden vil malingen eller pudset på facaden skalle af. Det er et vilkår i det danske klima. Heldigvis er der hjælp at hente hos Murerfirmaet Hagelquist. En renovering af facaden får huset til at se ud som nyt. Hos Murerfirmaet Hagelquist tilbyder vi både vandskuring af huset og pudsning af facaden. Er du i tvivl om forskellen? Ved vandskuring kan du stadig se stene bagved, mens du med puds får en helt lige facade.

Mørtelpuds eller netpuds?

Vælger du at få pudset din facade, er der væsentlig forskel på, om du vælger mørtel- eller netpuds. Mørtelpuds er den traditionelle metode, hvor mørtel bliver lagt på facaden og pudset op og derefter malet. En nyere metode er netpuds. Den kræver mere tid, men er prisen værd. Med netpuds lægger vi et armeringsnet på hele facaden, og derefter lægger vi mørtel på. Det giver huset en endnu mere slidstærk facade og er selvfølgelig lige så flot som mørtelpuds.

Vi er dækket af Byggaranti, som er din sikkerhed for, at du får et kvalitetsprodukt, der er udført efter høje standarder.

Bor du i Aarhus og omegn eller Djursland, og skal huset facade renoveres? Kontakt os og få en uforpligtende vurdering.